L’Estel de la Mercè ofereix una cuina elaborada de mercat on la chef intenta entregar-se als productes frescos de la temporada. Un ventall d’originals plats composen la suculenta Carta, de la qual podem destacar:
La coca de pasta de full amb verdureta escalivades i foie caramel·litzat, l’amanida tèbia de formatge camembert i vinagreta de gerds o els canelons de ceps amb la seva beixamel, com entrants. Entre els peixos salvatges trobarem, uns suculents filets de rap amb escamarlans i cloïsses amb salsa americana, el turbot al forn amb verdures i vel untuós de amarant o la suprema de lluç pinxo de canya del cantàbric amb pil pil de ceps i vieires. I en el apartat de carns, el steak tartar (elaborat pel Toni davant del client), el filet de vedella Bruneta amb IGP al grill amb salsa de mostassa i patates al fum o el crepinete de faisà amb saltat de col i pasta de macadàmia
Tots aquests plats i més, poden ésser acompanyats amb els vins de les millors denominacions d’origen del país i internacionals oferts en la Carta de Vins, que amb les recomanacions del sommelier Toni, podrà gaudir d’un bon maridatge amb els seus plats.
També es pot gaudir del nou Menú Gastro que canvia regularment, inclou cinc plants triats de la nostra carta gastronòmica (dos entrants, un peix, una carn i postra), o perquè no fer un tast de vins amb pica pica final cada últim dimarts de cada més?
Per acabar, la Mercè ofereix en la seva Carta una gran varietat de vins dolços, i postres elaborats minuciosament amb la finalitat de que el client no oblidi el darrer sabor de L’Estel.
Destaquem també el servei de Menú diari (de Dilluns a Divendres de 13’15 h a 16 h) on la casa ofereix quatre entrants, dos plats de carn i peix fresc a escollir, amb servei de pa, beguda i postre.