RAIMAT 100 TRIAT VI BLANC REVELACIÓ DEL MÓN AL CONCOURS MONDIAL DE BRUXELLES

Raimat 100, referència que commemora el centenari del celler lleidatà, ha estat elegit Revelació Internacional Vi Blanc 2017 i guardonat amb una Gran Medalla d’Or al Concours Mondial de Bruxelles, que en aquesta 24a edició va tenir lloc el 5, 6 i 7 de maig a Valladolid.

D’entre més de 9.000 referències, Raimat 100 s’ha alçat com el millor vi blanc internacional. Es tracta d’un vi singular i únic en el sector: les peculiars varietats Chardonnay i Xarel·lo de Costers del Segre unides a la marcada personalitat de gestió mediambiental sostenible de Raimat, fan d’aquest vi grat mereixedor d’aquest reconeixement internacional.

De producció limitada (1.700 ampolles), Raimat 100 és el resultat d’un extens treball de recerca, amb centenars de microvinicaciones i assajos de camp per seleccionar les millors parcel·les. Un exemple dels matisos que ens pot oferir el Chardonnay i el Xarel·lo: una gran paleta d’aromes i sabors, una textura molt àmplia i una capacitat per a la criança excel·lent.

Raimat 100 simbolitza el centenari de Raimat, el celler creada per Manuel Raventós el 1914, quan va adquirir 3.200 hectàrees i va descobrir el potencial que tenien aquestes terres per a la vinya i les seves condicions idònies per produir un vi d’excel·lent qualitat i amb personalitat.

Avui, Raimat és considerada un referent en el món per la seva elaboració de vins i caves.