LA MÚSICA CULTA QUE REVOLUCIONA LES VINYES

–          VI edició de Les Garrigues Guitar Festival dedicat a Emili Pujol a Mas Blanch i Jové

–          El duet Ruhí-Camahort actuarà enmig de La Vinya dels Artistes

El Guitar Festival dedicat a Emili Pujol torna a Les Garrigues un any més per seguir apropant la música culta d’instruments de corda polsada al gran públic. Diferents concerts en indrets singulars que omplen de personalitat i talent les nits d’estiu a la comarca.

Aquest dissabte dia 22 de juliol actuarà el duet Ruhí-Camahort en un paratge únic: la Vinya dels Artistes del celler Mas Blanch i Jové, on escultures conviuen entre ceps i oliveres.

Laura Ruhí-Vidal (soprano) i Maria Camahort (guitarra) presenten la cançó catalana clàssica i tradicional explorant la diversitat d’estils, textures i temàtiques i contrasten els compositors del s. XIX i XX junt amb gèneres populars. Des de Gerhard i Mompou fins a Granados i Sors, ofereixen un trajecte ple d’emocions amb històries d’amor, venjança i tristesa a través del lirisme de la veu i el delicat contrapunt de la guitarra

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom i comença al celler a les 20h amb tast de vins, pans, olis, xocolates i sals. El concert serà a les 21h a sota de la Gran Campana Dongda d’Evru inaugurada fa just una setmana.