Lluís Tolosa presenta la “Guia d’Enoturisme de Catalunya” en el marc de la Trobada d’Associats de la Ruta del Vi de Lleida 2018

Ruta del Vi de Lleida organitza en la seva trobada anual d’associats, una xerrada inspiracional “Màrqueting de l’Enoturisme” del periodista Lluís Tolosa.

Lleida, 9 de Juliol de 2018. Ahir dilluns tingué lloc la Trobada anual d’Associats de la Ruta del Vi de Lleida 2018, al Conjunt Monumental del Turó de la Seu Vella de Lleida. L’acte fou presidit pel Sr. Tomàs Cusiné, president de la Ruta del Vi de Lleida, el qual fou l’encarregat de donar la benvinguda a tots els assistents i de presentar les ponències.
El moment més important de la trobada fou la xerrada “Màrqueting de l’Enoturisme”, a càrrec del Lluís Tolosa, escriptor especialitzat en Enoturisme i divulgador de la Cultura del Vi.
A més de la xerrada, el Lluís Tolosa aprofità per presentar en primícia el seu últim llibre, la “Guia d’Enoturisme de Catalunya”, en la que es reserva un capítol molt important a la DO Costers del Segre, amb una explicació de tots els membres que configuren la Ruta del Vi de Lleida.

Ruta del Vi de Lleida és un organisme autònom que neix per promocionar i potenciar el turisme enològic sostenible i de qualitat a les terres de Lleida.
De nord a sud, la Ruta del Vi de Lleida reuneix ajuntaments, consells comarcals, associacions, oficines de turisme, cellers, restaurants, establiments temàtics i allotjaments turístics que formen una atractiva i diversa oferta turística estretament vinculada al món del vi.

Aquesta proposta enoturística sense parangó aposta pel vi i el territori amb una gran varietat d’experiències vinícoles, menús harmonitzats, visites guiades i tasts, entre d’altres; al marc del paradís vitícola de Lleida, compromès amb el territori i la sostenibilitat.