LA DO COSTERS DEL SEGRE ES PRESENTA A BARCELONA AMB VOLUNTAT INNOVADORA

La Denominació d’Origen Costers del Segre ha organitzat aquest vespre a Barcelona un acte per a premsa i prescripció de la capital catalana amb un format que s’allunya dels portats a terme fins ara. L’experiència ha consistit en un sopar amb maridatge de gala amb l’objectiu de continuar reforçant la presència de marca de la DO a la plaça més important del mercat català mitjançant un exercici d’apropament al públic i reivindicació del producte propi.

L’acte, organitzat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, ha estat presidit per Tomàs Cusiné, President de la DO Costers del Segre, i Joan Talarn, President de la Diputació de Lleida, que han fet d’ambaixadors de la marca Lleida i dels seus vins davant dels presents.

Els assistents a l’acte han pogut gaudir d’una àmplia gamma dels vins que s’elaboren sota l’empara de la DO Costers del Segre, i maridar-los amb una proposta gastronòmica de signatura lleidatana, de la mà de dos dels xefs amb Estrella Michelin del territori: Joël Castanyé, de La Boscana, i Xixo Castaño, del restaurant Malena. Durant el sopar, i seguint amb la vocació de coneixement, autoexigència i transparència de la DO, els assistents han participat d’un joc tertúlia entorn dels atributs i característiques que defineixen els vins de la DO Costers del Segre, conduït pel periodista David Jobé. Abans del sopar, els assistents han participat també d’un tast de vins de la DO Costers del Segre guiat per Anna Casabona, Millor Tastadora dels Premis Vinari 2019 i finalista en el Concurs Millor Sommelier de Catalunya 2019.

Barcelona, 2 de desembre de 2019