LA 28ª EDICIÓ DEL CONCURS JOVES CUINERS ÀNGEL MONCUSÍ DE LLEIDA SE CELEBRARÀ EL PROPER 6 DE MARÇ

Ja està en marxa una nova edició del concurs lleidatà JOVES CUINERS ÀNGEL MONCUSÍ. Una cita que arriba a la seva 28 edició i que tindrà lloc el proper 6 de març, dilluns, a l’Escola d’Hoteleria i
Turisme de Lleida que col·labora com cada any amb la Federació d’Hostaleria de Lleida en l’organització del certamen.

JOVES CUINERS ÀNGEL MONCUSÍ està obert a tots els cuiners i cuineres que estiguin treballant en qualsevol restaurant de Lleida i província i no hagin complert 29 anys abans del dia del concurs.
La inscripció està oberta fins al 17 de febrer, dijous, i poden apuntar-s’hi fins a un màxim de 15 participants. El guanyador podrà gaudir d’un sopar per a dues persones a qualsevol restaurant del país
guardonat amb 3 estrelles Michelin, inclosa la nit d’hotel. El segon premi consisteix en la inscripció en un dels cursos de cuina d’una reconeguda escola barcelonina. Uns premis que estan directament
relacionats amb la cuina i no consisteixen en cap dotació econòmica que podria destinar-se a altres fins completament allunyats de la filosofia del JOVES CUINERS ÀNGEL MONCUSÍ.
Sopar de lliurament de premis a càrrec de 6 societats gastronòmiques lleidatanes. All Cuiners, La Xicoia, Food & Fan, la Noguera cuina, Àpat i l’Associació d’Hostaleria de l’Alt Urgell oferiran
el mateix dia 6 de març un sopar obert a tot el públic i a un preu interessant en les instal·lacions de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida. En aquest sopar, el jurat donarà a conèixer el guanyador i
finalista del concurs.

Promoure la creativitat culinària i les possibilitats dels productes locals. JOVES CUINERS ÀNGEL MONCUSÍ és un dels concursos de cuina més antics i consolidats a Catalunya i la resta del
país que a més, defensa a ultrança la gastronomia de Lleida. La primera edició va tenir lloc el 1989 i des de llavors la seva filosofia no ha canviat: apostar pels joves talents culinaris lleidatans i promoure la creativitat promocionant al seu torn els excel·lents productes locals que s’utilitzen com a base principal i matèria primera dels plats.
Des del seu inici han passat tant participants com a membres del jurat que actualment són prestigiosos professionals al capdavant de reconeguts restaurants, pastisseries, mitjans de comunicació, etc.
En breu, a través de la pàgina web d’Hostaleria de Lleida (www.hostaler.org), es podran adquirir els tiquets per poder assistir a l’acte de lliurament dels premis i el sopar, que tindrà lloc a l’Escola
d’Hoteleria i Turisme de Lleida.