IOGA A CLOS PONS AMB VERÒNICA BLUME I FLOCS ROSÉ

Clos Pons, aprofitant el paratge natural únic que envolta el seu celler al cor de Les Garrigues i la presentació del seu nou cava Flocs Rosé, organitza una sessió de ioga amb la coneguda ex top model catalana Verònica Blume, ara dedicada en cos i ànima a la pràctica del  ioga.  L’esdeveniment tindrà lloc el 11 de juny i tindrà capacitat per 60 persones i serà gratuït per als membres del Club de Vins Clos Pons.

Verònica Blume, després d’una introducció on parlarà de la seva experiència amb el ioga i de la disciplina com a eina de benestar, impartirà una classe guiada d’1 hora amb una aproximació personal a la tècnica fluida Vinyasa. El celler, a més a més, oferirà als assistents visites guiades a les instal·lacions, un aperitiu i un obsequi especial de l’esdeveniment. Es preveu l’assistència dels principals mitjans de comunicació.

Per assistir a l’esdeveniment serà necessària la inscripció:

Si ets soci del Club de Vins, inscriu-te aquí: (link formulari amb codi promocional)

Si no ets soci del Club de Vins, fes la teva reserva aquí: (link tienda online)

El nou projecte de Verònica Blume

La coneguda ex top model internacional Veronica Blume, va entrar en contacte amb el ioga durant l’embaràs del seu fill  i assegura que li va canviar la vida. Tant que va iniciar l’any 2015 un projecte allunyat de les passarel·les: un centre de ioga al cor de Poble Sec, a Barcelona, anomenat The Garage, del que són assídues  les també models Martina Klein i Judit Mascó. Blume, que practica el ioga des de fa més de 15 anys, diu haver complert un somni amb l’obertura de l’espai i actualment es dedica al 100% a aquest nou projecte: aprendre compartint, donant a conèixer i acostant a la gent el poder sanador i d’autoconeixement del ioga. El centre de ioga i benestar The Garage funciona també d’espai diàfan, disponible com a sala d’exposicions o com a escenari d’importants projectes artístics o publicitaris.

Clos Pons: enoturisme, esport i natura.

El celler Clos Pons cada cop aposta més per oferir activitats que permetin gaudir del magnífic paisatge natural que ofereix l’entorn del celler i les vinyes, a l’Albagés. És per això que dins el seu calendari d’activitats hi ha cada cop més propostes per gaudir a l’aire lliure, moltes d’elles vinculades a l’esport, com la trail Clos Pons, la Baco’s ride o la sessió de ioga autor amb Verònica Blume.