III PREMIS D’ENOTURISME DE CATALUNYA 2017

Fins el 8 de maig de 2017 està obert el termini de presentació de candidatures per als III Premis d’Enoturisme de Catalunya 2017. En aquest enllaç trobareu les bases amb tota la informació sobre la convocatòria d’aquests guardons.

Els Premis d’Enoturisme de Catalunya constitueixen una iniciativa conjunta dels membres de la Taula d’Enoturisme de Catalunya, engegada en el marc del Programa Enoturisme Catalunya.

L’objecte dels Premis d’Enoturisme de Catalunya és recompensar aquells projectes duts a terme per empreses i/o entitats relacionades amb l’enoturisme de Catalunya que hagin contribuït, amb la seva exemplaritat professional i la seva cooperació, als interessos del sector enoturístic català i al posicionament, l’especialització, la innovació i la millora de la qualitat i la competitivitat nacional, estatal i internacional de l’enoturisme.

Pel que fa als premis, les categories a les quals es pot optar són les següents:

•    Allotjaments i restauració
•    Cellers
•    Experiències i innovació

Enguany, tenint en compte la declaració de 2017 com a Any del Turisme Sostenible, aquests III Premis d’Enoturisme valoraran de forma particular aquelles actuacions que tinguin en compte i siguin respectuoses amb la sostenibilitat, en tots els seus vessants i dins del marc de l’enoturisme, i que ajudin a entendre la rellevància d’actuar amb criteris sostenibles.

Des de la Direcció General de Turisme, volen fer un reconeixement públic del treball en favor de l’enoturisme a Catalunya, un producte pel qual s’ha fet una aposta clara i estratègica pel seu alt valor afegit, tant a nivell de desenvolupament territorial com econòmic.