octubre, 2017

28oct5:30 pmVIII Nit dels Estels

more

Detalls de l'esdeveniment

MAS BLANCH I JOVÉ DEDICA LA VIII EDICIÓ DE LA NIT DELS ESTELS A LES FAMÍLIES

  • Aquesta és la Vuitena Edició de la Nit dels Estels on participa el Parc Astronòmic del Montsec amb telescopis professionals
  • Prèviament hi haurà l’espectacle infantil de música i teatre “El Capitán Galactiko” a càrrec del músic Pablo Galak

 

El celler Mas Blanch i Jové de La Pobla de Cérvoles organitza aquest proper dissabte la seva VIII edició de la nit dels estels que enguany serà especialment dedicada al públic infantil.

Començarà amb una obertura de portes a les 5.30pm i a les 6pm hi haurà l’espectacle musical “El Capitán Galáctiko”, un show per nens de 0 a 7000 anys. Un espectacle interactiu on es combinen la música, els dibuixos animats i el teatre. Un viatge a través dels sentits, de la música i les imatges.

Paral·lelament, els adults que ho desitgin podran gaudir d’una visita al celler que actualment, a part de les obres permanentment exposades, acull l’exposició temporal del Guinovart, amb la A d’Amic fins el 12 de desembre. A continuació, es podrà gaudir d’un tast de vins amb pans, olis i xocolates.

A les 8pm hi haurà una sessió magistral d’observació de la lluna i les estrelles amb telescopis professionals del Centre Astronòmic del Montsec de la mà del seu director, el Salvador Ribas.

Aquesta és una activitat gratuïta i oberta a tothom.

Hora

(Dissabte) 5:30 pm

Localització

Celler Mas Blanch i Jové

Pol. 9, Parc. 129. Paratge Llinars

X