juliol, 2017
19jul9:00 pmSopar MaridatRestaurant L'Estel de la Mercè / Celler Clos Pons
Detalls de l'esdeveniment
MENÚ: Tataki de llom alt de tonyina vermella bluefin sobre all de coco, cruixent de gingebre i salsa sanbaishu / Sisquella Cansalada ibérica de Guijuelo a baixa temperatura, escalunyes confitades amb clau
more
Detalls de l'esdeveniment
MENÚ:
Tataki de llom alt de tonyina vermella bluefin sobre all de coco, cruixent de gingebre i salsa sanbaishu / Sisquella
Cansalada ibérica de Guijuelo a baixa temperatura, escalunyes confitades amb clau i taronja , ou de corral i melmelada de pebrot escalivat / Alges
Velouté de moll d’òs amb tòfona d’estiu i gambot vermell / Roc de Foc
Confitat de bacallà Giraldo sobre cremós de mongeta del ganxet, ceba caramel·litzada amb mel de flors i vel d’ibèric / Roc Nu
Xocolata i biscuit amb crema de taronja, sorbet de fruita de la passió i fruites del bosc / Cava
Preu: 50 euros / persona
RESERVES: 973 288 008
Hora
(Dimecres) 9:00 pm
Localització
Restaurant L'Estel de la Mercè
C/ Cardenal Cisneros, 30, Lleida