agost, 2017
23ago9:00 pmSopar MaridatRestaurant L'Estel de la Mercè / Celler Tomàs Cusiné

Detalls de l'esdeveniment
MENÚ: APERITIUS Gaspatxo de fruita de Lleida amb cibolet Cono de tomàquet amb verat, soia i pinyons Auzells ENTRANT FRED Tarrina de seitons frescos amb tomàquets confitats, alls tendres, agredolç de riesling i romesco / Finca
more
Detalls de l'esdeveniment
MENÚ:
APERITIUS
Gaspatxo de fruita de Lleida amb cibolet
Cono de tomàquet amb verat, soia i pinyons
Auzells
ENTRANT FRED
Tarrina de seitons frescos amb tomàquets confitats, alls tendres, agredolç de riesling i romesco / Finca Racons
ENTRANT CALENT
Cocotxes de bacallà al pil pil amb aire de cítrics / Finca Barqueres
PEIX
Regal de molls sobre carbassa escalibada i biscuit de mar / Finca La Serra del Vent
CARN
Compacte de lletó amb cremòs d’api-nap i xalotes confitades amb vi / Geol
POSTRES
Escuma de mató amb mel i sorbet de maduixes al pebre / Vi dolç amb àmfora
PREU: 50 €/PERSONA (IVA INCLÒS)
RESERVES: 973 288 008
Hora
(Dimecres) 9:00 pm
Localització
Restaurant L'Estel de la Mercè
C/ Cardenal Cisneros, 30, Lleida