setembre, 2017

08set8:00 pmLA NIT DEL XEF A CLOS PONSCeller Clos Pons

more

Detalls de l'esdeveniment

El celler organitza un esdeveniment gastronòmic especial com a acte de presentació del xef corporatiu de Grup Pons, Toni Alonso, en el marc incomparable del període de verema i també de la presentació de la nova anyada de Roc de Foc 2013.

L’esdeveniment es planteja com un acte íntim i exclusiu on el xef corporatiu de Grup Pons, Toni Alonso, es presentarà al públic amb un sopar d’estil rústic amb productes de proximitat i de temporada, regats amb la gamma d’olis Pons i acompanyats amb els vins del celler.

L’acte començarà amb la presentació de la nova anyada del Roc de Foc, el monovarietal de Macabeu de Clos Pons, fet a l’antiga, com a homenatge a la història de Les Garrigues. La presentació i tast del Roc de Foc 2013 tindrà lloc a partir de les 8, tot gaudint de la posta de sol, i serà oberta i gratuïta per a tothom, tot i que serà necessària la inscripció. Posteriorment, el xef corporatiu Toni Alonso, oferirà un sopar d’inspiració campestre per gaudir a l’aire lliure il·luminats per la lluna plena. El preu del sopar seran 45€ i la reserva podrà fer-se a través de la botiga online de Clos Pons, així com la inscripció per a la presentació del Roc de Foc 2013.

Reserves: http://www.clubclospons.com/sopars-i-esdeveniments-c-353

 

MENÚ LA NIT DEL XEF

Flocs Rosé

Figa i foié

Sisquella

Coca capresse de recapte amb pinyons

Algés

Interpretació d’un esmorzar de vinya; Arengada i raïm

Roc de foc

Arròs de gall i sípia

Roc Nú

Jarret vedella 72 hores

Flocs Reserva

“Torrija” al vapor amb fruita de temporada i romaní

Hora

(Divendres) 8:00 pm

Localització

Celler Clos Pons

Crta. LV-7011, Km. 4.5, 25155 L'Albagés, Lleida

X