juliol, 2017

22jul7:00 pmMASTERCLASS DE FOTOGRAFIA NOCTURNA A CLOS PONSCeller Clos Pons

more

Detalls de l'esdeveniment

Clos Pons organitza una masterclass de fotografia de llarga exposició i lightpainting per a aprendre a capturar en fotografies la màgia de la nit i l’espectacle de les estrelles.

El celler Clos Pons ha volgut aprofitar la nit, aquest moment de treva de les tòrrides temperatures diürnes i instant de quietud, que ens permet concentrar-nos en la fotografia, per organitzar un taller de fotografia nocturna i lightpainting amb el fotògraf Carles Domènech.

L’esdeveniment tindrà lloc el 22 de juliol a partir de les 19:00 de la tarda i consistirà en una classe teòrica sobre les tècniques de fotografia de llarga exposició i una part pràctica on els assistents aplicaran allò après i intentaran captar la bellesa del cel estrellat, la immensitat de la Via Làctia, el moviment de la terra reflectit en les estrelles o la llum platejada que banya l’entorn del celler de nit. Els participants en el taller també podran iniciar-se en la tècnica del lightpainting, on, amb la presència d’una model, podran experimentar amb la creació d’espectaculars efectes amb llanternes i exposicions llargues.

El taller està dirigit a aficionats a la fotografia, professionals i amateurs que vulguin endinsar-se en el fascinant món de la fotografia nocturna i el lightpainting. Serà requisit pels assistents disposar d’una càmera rèflex amb opció bulb, autodisparador i trípode. La vetllada inclourà també visita a les instal·lacions del celler, sopar a la fresca i tast de vins.

El preu de l’activitat seran 20€ i els membres del Club de Vins Clos Pons podran gaudir del preu especial reduït, a 15€. Les places per a l’activitat seran limitades a 20 assistents. Les inscripcions ja estan obertes i es realitzen via correu electrònic.

Per fer la inscripció, escriviu un correu electrònic aquí: asans@clospons.com

Per fer-vos membres del Club de Vins Clos Pons, ompliu aquest formulari: (link formulari botiga)

Carles Domènech: www.fotografiescarles.com

Hora

(Dissabte) 7:00 pm

Localització

Celler Clos Pons

Crta. LV-7011, Km. 4.5, 25155 L'Albagés, Lleida

Organitzador

Celler Clos Pons

X