novembre, 2019

10nov10:00 am1:00 pmDIA MUNDIAL DE L'ENOTURISME A CASTELL DEL REMEI

Castell del Remei

more

Detalls de l'esdeveniment

El proper 10 de novembre, amb motiu de la celebració de la Diada Europea de l’Enoturisme, es faran visites guiades gratuïtes al celler i al santuari del Castell del Remei.

Des d’un aspecte enològic, teniu l’oportunitat de visitar gratuïtament un celler de referència mundial on hi trobareu les instal·lacions del primer celler català en elaborar i etiquetar vins fins de criança. Visitar el Castell del Remei suposa traslladar-se a un entorn natural on, per la seva condició d’antiga colònia agrícola, ens endinsem a finals del segle XIX.

L’espai permet passejar entre la natura i gràcies a la seva oferta lúdica, combinar els vins amb la cultura artística i popular visitant l’exposició de Roba de blanc de Victoria Antó d’aixovar antic, que trobareu a la sala Lucilla Atília del celler. A la mateixa finca, hi trobareu el Restaurant del Castell del Remei, característic per la seva cuina casolana elaborada amb productes de proximitat; així com també el llac de la finca.

Es aconsellable fer la reserva prèvia de les visites trucant al 973 580 200. A partir de les 10:00 hores i fins les 13:00 hores (ambdues hores incloses) tindran lloc un seguit de visites guiades gratuïtes de mitja hora de durada al celler i al Santuari, de forma paral·lela. No et quedis sense lloc i reserva ja la teva!

Hora

(Diumenge) 10:00 am - 1:00 pm

X