LA RUTA DEL VI DE LLEIDA PRESENT AL CONGRÉS PORCIFORUM

La Llotja ha acollit la celebració en paral·lel de dos congressos de referència del sector ramader, Porciforum & Nutriforum, que han reunit a professionals i tècnics del sector porcí, així com a experts i científics relacionats amb la nutrició i salut animal.

El programa de Porciforum ha abordat variats i interessants temes relacionats amb la producció porcina, l’actualització de coneixements sobre el PRRS, així com el paper de la bioseguretat com eina clau en la prevenció. A més, patologies de gran interès pel sector com la disenteria porcina o les diverses causes de diarrea neonatal també han estat tractades en aquesta jornada.

 

Líders d’opinió del sector porcí del nostre país han assistit al congrés per debatre i compartir opinions sobre les noves tendències (nutrició, sanitat, genètica, alimentació…), i les claus de futur de la producció porcina per seguir sent competitius

 

Dins del programa social del Congrés, la Ruta del Vi de Lleida ha ofert un tast de vins de 8 cellers de la DO Costers del Segre, Mas Blanch i Jové, Lagravera, Vinya els Vilars, Raimat, Analec, Cérvoles, Clos Pons i Tomàs Cusiné, conduit pel sommelier Gregori Albareda.