TASTA LA FRESCA A LLEIDA I PROVÍNCIA FINS EL 7 DE SETEMBRE AMB LA PARTICIPACIÓ DE 23 TERRASSES

 

TASTA LA FRESCA, campanya organitzada per Hostaleria de Lleida, és el millor pla per gaudir de les terrasses de Lleida i província els dijous al vespre. Des d’aquest dijous, 29 de juny, fins al 7 de setembre, la 6ª edició del Tasta la fresca inclou dues opcions: entrepà o torrada + beguda per 6€ o menú amb primer, segon, postres i beguda per 13 €. Si es consumeix alguna de les opcions anteriors, hi ha també l’opció de copa per 3 €.

23 terrasses per a tots els gustos. Tant a Lleida ciutat com estratègicament situades per la província, les terrasses participants saben que tenen data de caducitat i no perden el temps. Participen els bars, restaurants i pubs: Niza, Mr. Nyam-Nyam, Hill Lleida, La Gasolinera, Europa, Topkapi, Bilenef, La Taverna, Galaxia, Nou Càmping, Cafeteria de la Rosa, Mostaza&Co, Génesis, Betriu, Funatic, Nard, Horatio Gastronòmic, Trainera, Gaudium, Xaloc L’Antiquari Tapes de mercat, Vall d’Àneu i Iruña.

Així mateix, des de La Paeria es recolza TASTA LA FRESCA amb la campanya “Lleida, gastronomia i vins” que promociona el consum de productes locals en activitats gastronòmiques durant els mesos d’estiu.

A MOVIMENT H d’Hostaleria de Lleida trobareu totes les terrasses participants amb el detall de la seva oferta gastronòmica, ubicació, horaris, etc: http://www.movimenth.com/campanya/tasta-fresca-2017/. D’altra, banda a les xarxes socials Facebook i Instagram també s’ofereix informació del Tasta a la fresca i es prepararan concursos i sortejos per guanyar sopars a l’aire lliure de franc.