Ramon Solsona, secretari gral. d’Hostaleria de Lleida, premiat com a millor professional d’associació en els Premis Nacionals d’Hostaleria 2016

Toledo va acollir ahir a la nit els Premis Nacionals d’Hostaleria 2016 organitzats per la Federació Espanyola d’Hostaleria (FEHR), en col·laboració, en aquesta ocasió, amb l’Associació Provincial d’Hostaleria i Turisme de Toledo (AHT). La gala de lliurament ha coincidit amb la Capitalitat Espanyola de la Gastronomia ostentada per Toledo.
El premi MILLOR PROFESSIONAL D’ASSOCIACIÓ ha recaigut en Ramon Solsona, secretari general d’Hostaleria de Lleida.

Un guardó que reconeix la seva dilatada trajectòria, des de 1988, treballant perquè la Federació d’Hostaleria de Lleida sigui un referent del sector davant les administracions públiques i la societat en general. Així mateix, la defensa dels interessos dels empresaris associats i l’oferiment de serveis especialitzats, innovadors i de qualitat són altres dels pilars del seu recorregut en la Federació lleidatana. Per Ramon Solsona, aquest premi suposa també el reconeixement als valors que comparteix amb els seus companys. Aquests són l’ètica, la independència, la transparència i la integració entre professionals. A més, la qualitat, innovació, professionalitat, eficàcia i eficiència del quefer diari.

Els Premis FEHR reconeixen la tasca dels establiments, empreses i institucions que han destacat en aspectes tan diferents com la innovació, la responsabilitat social, el suport a la cultura, la sostenibilitat, compromís amb les persones amb discapacitat i poden ser considerats un exemple per el sector per la seva contribució a engrandir l’hostaleria i aportar bons models a seguir. Les associacions de FEHR participen activament en aquests Premis, presentant les candidatures d’aquelles empreses que reuneixen mèrits en cadascuna de les categories, si bé com succeeix en els últims anys les pròpies empreses, sempre que pertanyin a alguna de les associacions que componen FEHR, podran presentar-se directament, enviant un dossier il·lustratiu que acrediti els mèrits que li fan optar a les diferents categories. A més dels Premis el jurat atorga un seguit de reconeixements a diferents entitats, personalitats i institucions que destaquen per la seva col·laboració amb el sector i per les seves accions encaminades a afavorir i dinamitzar l’hostaleria nacional.