Confitats

Converses gastronòmiques amb la gent de casa

CONFITATS neix amb la voluntat de promocionar i dinamitzar el consum dels productes agroalimentaris locals de la província de Lleida. Cada setmana publicarem una entrevista telemàtica amb restauradors i productors de proximitat de la Ruta del vi de Lleida.

Lagravera, biodinàmica a la vinya i al celler

La restauradora Montse Guardiola confia en el turisme de proximitat per aquest estiu

Pilar Salillas comenta com el vi molta Honra de Lagravera evoluciona cap al Cíclic

Montse Guardiola marida Galtes de porc amb bolets i parmentier amb Molta Honra 2012 Lagravera

Salvador Alari, xef del Petit Català marida el Porc Duroc a amb el Vi del Banya

Joan Penella i Rosa Xifré ens presenten el Vi del Banya de Matallonga

Salvador Alari marida el Vi del Banya de Matallonga amb un Porc Duroc a baixa temperatura

El celler Matallonga aposta per l’agricultura regenerativa “per tornar a la terra el que és seu”

Óscar Ruíz “fèiem bé les coses, i sortirem d’aquesta situació fent-les millors”

Óscar Ruíz proposa una espatlla corder de raça Xisqueta a baixa temperatura amb el Saó Expressiu 2011

Sara Jové presenta el vi Saó Expressiu 2011 de Mas Blanch i Jové

Mas Blanch i Jové planta vuit noves hectàrees a 800 metres d’altitud

La cuina de Jordi Vidal de l’Espurna i els seus gelats artesanals, a domicili

Siós Nature 2019, nou vi varietal de Syrah de Costers del Siós sense sulfits afegits

Jordi Vidal de l’Espurna marida Melós de vedella amb l’Alto Siós de Costers del Siós

Juan Porcioles presenta el Alto Siós, vi insígnia del celler Costers del Siós

Joel Castanye documenta les 300 receptes dels quatre anys amb Estrella Michelin

Joel Castanyé maridar el vi Finca Barqueres de Tomàs Cusiné amb Entrecot amb pebre verd

Tomàs Cusiné ens presenta el vi Finca Barqueres 2016

La DO Costers del Segre promociona el servei a domicili dels seus cellers

Amb la col·laboració de: