GRUP PONS GUARDONADA AMB EL PREMI “EMPRESA I TERRITORI” A LA VI EDICIÓ DELS PREMIS LLEIDATANS

Els Premis Lleidatans son una iniciativa dels joves emprenedors de la Jove Cambra Internacional de Lleida amb l’objectiu de valorar i reconèixer diferents agents actius de la societat i la trajectòria i feina d’entitats, institucions i persones de la província de Lleida.

Dins les 6 categories que contemplen Els Premis Lleidatans, Grup Pons s’ha endut el guardó a “Empresa i Territori”, que reconeix la vinculació de l’empresa amb la promoció del territori lleidatà al llarg de la seva trajectòria. La categoria de Lleidatà exemplar serà per al president de la FECOLL, Federació de colles de l’aplec del caragol Xavier Perez i Miguel; el guardó “Entitat Social” per a l’Associació SENSE EMBUTS per al creixement personal de joves i adolescents, i el premi als valors en l’esport per al Grup Show Club Esportiu Patí de Torregrosa.

L’entrega de premis tindrà lloc el 24 de març al teatre de l’Amistat de Mollerussa, i es farà en el marc d’una gal·la benèfica per recollir fons per l’Associació Dona Samaritana i i el Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran. Els guardons han estat dissenyats per l’artista lleidatà Robert Martí. Conduiran l’acte els coneguts presentadors Ares Teixidó i Santi Roig, i hi haurà actuacions de grups locals per amenitzar la gal·la.

Grup Pons, reconeixement a la feina ben feta

Any rere any els Premis Lleidatans han anat guanyant suport i col·laboradors, i cada any s’han anat adherint més institucions, empreses i mitjans de comunicació a la festa de les Terres de Lleida. Uns premis, que s’han consolidat per a reconèixer la iniciativa, empenta i innovació d’entitats, empreses i particulars de Lleida, a l’hora que es generen contactes i es creen vincles, i es reforça el sentiment de pertinença al territori.

Grup Pons és el clar exemple d’empresa que evoluciona per adaptar-se a les necessitats de cada època i que ha centrat els seus esforços en la posada en valor del territori i el producte local i de qualitat, basant-se en tres pilars fonamentals: tradició, qualitat i innovació. Una empresa moderna i dinàmica amb presència en més de 140 països dels cinc continents i amb una gran implicació en projectes d’investigació i desenvolupament, amb una cartera de productes en constant creixement i evolució.

Clos Pons, el projecte vinícola de Grup Pons és també una empresa implicada amb el territori, compromesa amb l’esport, la cultura, la gastronomia i l’acció social, amb la voluntat de dinamitzador, patrocinar i col·laborar dels esdeveniments que posen en valor les terres de Lleida. Tant Grup Pons com a empresa com el celler Clos Pons, han recollit premis en nombroses ocasions que reconeixen la seva trajectòria. El passat 14 de novembre de 2016 Grup Pons va ser guardonat als Premis Pime Catalana, organitzats per La Vanguardia i Banco Popular, a la millor Pime de Lleida.