ARRIBA LA VI TRAIL CLOS PONS!

Torna la trail de Clos Pons pels paratges agrestes i salvatges del cor de les Garrigues, en una cita que uneix l’enoturisme amb l’esport. En aquesta edició però, el Celler ha decidit canviar l’hora de la convocatòria (les altres edicions la cursa era nocturna) i fer que enguany sigui durant el dia, un motiu de més per descobrir i gaudir millor de paisatge natural que envolta les vinyes de Clos Pons.

Com les passades edicions, la trail constarà de 2 circuits amb diferents nivells de dificultat; un  més tècnic i salvatge, de 21 km, i un recorregut més planer de 9 km. El celler obsequiarà a tots els participants amb una ampolla estoig d’Alges i premiarà amb lots de productes als guanyadors. S’espera que la participació sigui alta, com a les passades edicions que es va arribar a les 300 persones, entre participants i acompanyants.

L’espai comptarà amb servei d’avituallament, lavabos i dutxes. A més a més hi haurà un Brunchmut popular, un vermut amb vàries propostes gastronòmiques, per a tots els corredors, visites guiades al celler i tast de vins. Les inscripcions a la IV trail Clos Pons es faran a través de la pàgina web de Trail Running Lleida i serà un recorregut puntuable per a les Trail Running Series del 2017.

Clos Pons, sempre amb l’esport

L’Esport i l ‘activitat física són una part essencial d’un estil de vida sa, com una dieta equilibrada, i es per això que a Clos Pons volem donar suport a diferents activitats esportives que s’organitzen a Lleida i arreu, així com organitzar els nostres propis esdeveniments esportius. Amb un especial èmfasi en les activitats amateurs, que obren les portes a tot tipus de participants, a Clos Pons volem facilitar que cada cop més gent se senti atreta per l’esport i el practiqui. Entre les activitats esportives que hem organitzat des del celler, destaquen La Baco’s ride, una jornada dedicada a l’spinning, amb més de 50 bicicletes instal·lades al celler, o la que recorre 21 km per les nostres vinyes. Clos Pons també compta amb el seu propi equip de corredors, els Thai runners Clos Pons.