LA 28ª EDICIÓ DEL CONCURS JOVES CUINERS ÀNGEL MONCUSÍ DE LLEIDA SE CELEBRARÀ EL PROPER 6 DE MARÇ

El jurat està integrat pels xefs dels tres restaurants lleidatans amb estrella Michelin: Xixo Castaño del Malena (Gimenells), Zaraida Cotonat del Fogony (Sort), Joel Castanyé de La Boscana (Bellvís) i Albert Capdevila, guanyador del JOVES CUINERS 2016 i actualment a Cal Xirricló (Balaguer). Com a jurat tècnic, hi seran Jordi Pallàs del restaurant Aimia (Lleida) i Gonzalo Ferreruela del restaurant Ferreruela (Lleida).

Ramon Solsona, secretari gral. d'Hostaleria de Lleida, premiat com a millor professional d'associació en els Premis Nacionals d'Hostaleria 2016

Toledo va acollir ahir a la nit els Premis Nacionals d’Hostaleria 2016 organitzats per la Federació Espanyola d’Hostaleria (FEHR), en col·laboració, en aquesta ocasió, amb l’Associació Provincial d’Hostaleria i Turisme de Toledo (AHT). La gala de lliurament ha coincidit amb la Capitalitat Espanyola de la Gastronomia ostentada per Toledo. El premi MILLOR PROFESSIONAL D’ASSOCIACIÓ ha recaigut en Ramon Solsona, secretari …

Tempranillos al Mundo premia 2 vins Costers del Sió

La XI edició del Concurs Internacional Itinerant “Tempranillos al Mundo” celebrat els passats 8, 9 i 10 de novembre al Centre Cultural Marcos Valcàrcel d’Ourense, ha guardonat amb una Medalla d’ Or el vi Celistia Aire 2013 i una Medalla d’ Argent el vi Bosc Silvestre 2013 del celler Costers del Sió de la DO Costers del Segre.