Navigation
ACTUALITAT
ASSOCIATS
ALLOTJAMENTS
CELLERS
ENOTEQUES
ENTITATS
OFERTA CULTURAL I TURÍSTICA
PRODUCTE DE LA TERRA
RESTAURANTS
COM ARRIBAR
CONFITATS
CONTACTAR
Events
INICI
LA RUTA DEL VI DE LLEIDA
ACTUALITAT
ASSOCIATS
ALLOTJAMENTS
CELLERS
ENOTEQUES
ENTITATS
OFERTA CULTURAL I TURÍSTICA
PRODUCTE DE LA TERRA
RESTAURANTS
COM ARRIBAR
CONFITATS
CONTACTAR
Events
INICI
LA RUTA DEL VI DE LLEIDA
Sara Jové presenta el vi Saó Expressiu 2011 de Mas Blanch i Jové
Mas Blanch i Jové planta vuit noves hectàrees a 800 metres d’altitud
La cuina de Jordi Vidal de l’Espurna i els seus gelats artesanals, a domicili
Siós Nature 2019, nou vi varietal de Syrah de Costers del Siós sense sulfits afegits
Jordi Vidal de l’Espurna marida Melós de vedella amb l’Alto Siós de Costers del Siós
Juan Porcioles presenta el Alto Siós, vi insígnia del celler Costers del Siós
Joel Castanye documenta les 300 receptes dels quatre anys amb Estrella Michelin
Joel Castanyé maridar el vi Finca Barqueres de Tomàs Cusiné amb Entrecot amb pebre verd
Tomàs Cusiné ens presenta el vi Finca Barqueres 2016
La DO Costers del Segre promociona el servei a domicili dels seus cellers
Page 3 of 10
←
1
...
2
3
4
...
10
→
Type and Press “enter” to Search
X