rutadelvidelleida.cat
Navigation
  • ACTUALITAT
  • ASSOCIATS
    • ALLOTJAMENTS
    • CELLERS
    • ENOTEQUES
    • ENTITATS
    • OFERTA CULTURAL I TURÍSTICA
    • PRODUCTE DE LA TERRA
    • RESTAURANTS
  • COM ARRIBAR
  • CONFITATS
  • CONTACTAR
  • Events
  • INICI
  • LA RUTA DEL VI DE LLEIDA
  • ACTUALITAT
  • ASSOCIATS
    • ALLOTJAMENTS
    • CELLERS
    • ENOTEQUES
    • ENTITATS
    • OFERTA CULTURAL I TURÍSTICA
    • PRODUCTE DE LA TERRA
    • RESTAURANTS
  • COM ARRIBAR
  • CONFITATS
  • CONTACTAR
  • Events
  • INICI
  • LA RUTA DEL VI DE LLEIDA

Sara Jové presenta el vi Saó Expressiu 2011 de Mas Blanch i Jové

Mas Blanch i Jové planta vuit noves hectàrees a 800 metres d’altitud

La cuina de Jordi Vidal de l’Espurna i els seus gelats artesanals, a domicili

Siós Nature 2019, nou vi varietal de Syrah de Costers del Siós sense sulfits afegits

Jordi Vidal de l’Espurna marida Melós de vedella amb l’Alto Siós de Costers del Siós

Juan Porcioles presenta el Alto Siós, vi insígnia del celler Costers del Siós

Joel Castanye documenta les 300 receptes dels quatre anys amb Estrella Michelin

Joel Castanyé maridar el vi Finca Barqueres de Tomàs Cusiné amb Entrecot amb pebre verd

Tomàs Cusiné ens presenta el vi Finca Barqueres 2016

La DO Costers del Segre promociona el servei a domicili dels seus cellers

  • Page 3 of 10
  • ←
  • 1
  • ...
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 10
  • →

Buscar

Arxiu

MENU

  • INICI
  • RUTA DEL VI DE LLEIDA
  • COM ARRIBAR
  • ACTUALITAT
  • CONTACTAR

LA RUTA DEL VI DE LLEIDA

  • ALLOTJAMENTS
  • CELLERS
  • ENOTEQUES
  • RESTAURANTS
  • ENTITATS
  • PRODUCTE DE LA TERRA

Contactar

info@rutadelvidelleida.com
    
Contactar
  • CAT
    • ES
    • EN
Acreditaci  de la distinci  Biosphere


Associació Ruta del vi de Lleida. Tots els drets reservats. Avís legal

X