rutadelvidelleida.cat
Navigation
  • ACTUALITAT
  • ASSOCIATS
    • ALLOTJAMENTS
    • CELLERS
    • ENOTEQUES
    • ENTITATS
    • OFERTA CULTURAL I TURÍSTICA
    • PRODUCTE DE LA TERRA
    • RESTAURANTS
  • COM ARRIBAR
  • CONFITATS
  • CONTACTAR
  • Events
  • INICI
  • LA RUTA DEL VI DE LLEIDA
  • ACTUALITAT
  • ASSOCIATS
    • ALLOTJAMENTS
    • CELLERS
    • ENOTEQUES
    • ENTITATS
    • OFERTA CULTURAL I TURÍSTICA
    • PRODUCTE DE LA TERRA
    • RESTAURANTS
  • COM ARRIBAR
  • CONFITATS
  • CONTACTAR
  • Events
  • INICI
  • LA RUTA DEL VI DE LLEIDA

Lagravera, biodinàmica a la vinya i al celler

La restauradora Montse Guardiola confia en el turisme de proximitat per aquest estiu

Pilar Salillas comenta com el vi molta Honra de Lagravera evoluciona cap al Cíclic

Montse Guardiola marida Galtes de porc amb bolets i parmentier amb Molta Honra 2012 Lagravera

Salvador Alari, xef del Petit Català marida el Porc Duroc a amb el Vi del Banya

Joan Penella i Rosa Xifré ens presenten el Vi del Banya de Matallonga

Salvador Alari marida el Vi del Banya de Matallonga amb un Porc Duroc a baixa temperatura

El celler Matallonga aposta per l’agricultura regenerativa “per tornar a la terra el que és seu”

Óscar Ruíz “fèiem bé les coses, i sortirem d’aquesta situació fent-les millors”

Óscar Ruíz proposa una espatlla corder de raça Xisqueta a baixa temperatura amb el Saó Expressiu 2011

  • Page 2 of 10
  • ←
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 10
  • →

Buscar

Arxiu

MENU

  • INICI
  • RUTA DEL VI DE LLEIDA
  • COM ARRIBAR
  • ACTUALITAT
  • CONTACTAR

LA RUTA DEL VI DE LLEIDA

  • ALLOTJAMENTS
  • CELLERS
  • ENOTEQUES
  • RESTAURANTS
  • ENTITATS
  • PRODUCTE DE LA TERRA

Contactar

info@rutadelvidelleida.com
    
Contactar
  • CAT
    • ES
    • EN
Acreditaci  de la distinci  Biosphere


Associació Ruta del vi de Lleida. Tots els drets reservats. Avís legal

X