agost, 2017

23ago9:00 pmSopar MaridatRestaurant L'Estel de la Mercè / Celler Tomàs Cusiné

more

Detalls de l'esdeveniment

MENÚ:

APERITIUS
Gaspatxo de fruita de Lleida amb cibolet
Cono de tomàquet amb verat, soia i pinyons
Auzells

ENTRANT FRED
Tarrina de seitons frescos amb tomàquets confitats, alls tendres, agredolç de riesling i romesco / Finca Racons

ENTRANT CALENT
Cocotxes de bacallà al pil pil amb aire de cítrics / Finca Barqueres

PEIX
Regal de molls sobre carbassa escalibada i biscuit de mar / Finca La Serra del Vent

CARN
Compacte de lletó amb cremòs d’api-nap i xalotes confitades amb vi / Geol

POSTRES
Escuma de mató amb mel i sorbet de maduixes al pebre / Vi dolç amb àmfora

PREU: 50 €/PERSONA (IVA INCLÒS)

RESERVES: 973 288 008

Hora

(Dimecres) 9:00 pm

Localització

Restaurant L'Estel de la Mercè

C/ Cardenal Cisneros, 30, Lleida

X